joi, 1 septembrie 2011

Inna pe covorul rosu !

De data aceasta la The Dome 59,in Germania.De precizat ca in trecut pe aceeasi scena au urcat Lady Gaga,David Guetta,Justin Bieber s.a.

Inna a purtat o rochie nude,mulata pe corp,marca Herve Leger,pantofi Jimmy Choo si un clutch auriu.




Parerea mea ? - Imi place si ii vine si foarte bine pentru ca are un corp foarte frumos.Clutchul si pantofii au completat foarte bine tinuta.
Ce nu-mi place - tot timpul apare cu aceeasi coafura . Ar putea sa-si faca o coada impletita pe o parte sau pur si simplu o coada de cal sau un coc lejer . Ce nu mi-a mai placut ? - Nu este un lucru gresit,insa deja s-a mai imbracat cu doua creatii de la acelasi designer,una fiind foarte asemanatoare,culoarea fiind cea care face diferenta.

(p.s. Are aceeasi coafura)

Cam atat am avut de spus.Oricum Inna a facut progrese foarte mari avand in vedere stilul vestimentar(si daca ma gandesc mai bine,nu doar stilul vestimentar...)

Asa arata Inna acum 2-3 ani.


Mi-ar placea ca fetele care ma urmaresc si imi citesc blogul sa-mi lase un comentariu cu parerea lor la postari pentru a stii daca ma descurc in postura de "blogaritza" dar si pentru a afla daca le-a placut.
Si astept si sfaturi privind viitoarele postari.

Pe curand !

3 comentarii:

  1. Imi place postul si da,te descurci,parerea mea:*
    Sa o tii tot asa,tot mai sus;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat a slabit, good for her! Ai dreptate, se imbraca cam cu acelasi model de rochie...poate merge pe stilul asta pentru ca stie ca o avantajeaza. Dar are un corp frumos, asa ca ar putea sa indrazneasca mai mult.

    pup!

    RăspundețiȘtergere